Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης

κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε το ζουμ
Φόρτωση Χάρτη
Δεν βρήκαμε κανένα αποτέλεσμα
ανοίξτε το χάρτη
Guests
Ενήλικες
Ηλικίες 13 ετών και άνω
0
Παιδιά
Ηλικίες 2 έως 12 ετών
0
Infants
Κάτω των 2 ετών
0
Κλείσιμο
Τα αποτελέσματα αναζήτησης
27 Οκτωβρίου, 2023

Μια μέρα στην όμορφη πόλη της Λευκάδας

Μπορείτε να περάσετε μια μέρα στην όμορφη πόλη της Λευκάδας. Η πόλη έχει τόσες πολλές επιλογές για εσάς και την οικογένειά σας για να έχετε μια τέλεια μέρα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε ένα μέρος για να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρκάρετε τα αυτοκίνητά σας σε αυτά τα σημεία:

Spot 1: https://goo.gl/maps/d3vMbVSE2344ZF9Q8 είναι χώρος στάθμευσης κοντά στο Πολιτιστικό Κέντρο Λευκάδας και στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Spot 2: https://goo.gl/maps/6h9JGbbJxcc9rdTq7 κοντά στο δημαρχείο.

Όταν λοιπόν παρκάρετε το αυτοκίνητό σας ξεκινάτε τη βόλτα σας θα πρέπει να πάτε στην οδό Ιωάννου Μελά https://goo.gl/maps/yXtk84mWXJVsjBdg8 . Σε αυτόν τον δρόμο βρίσκεστε στην καρδιά της Λευκάδας με πολλές διαθέσιμες επιλογές. Καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και πολλά άλλα.Post Settings

Επίσης στην οδό Αγγέλου Σικελιανού κοντά στη θάλασσα https://goo.gl/maps/J6GHq8eJkLAXdCxf7 μπορείτε να βρείτε πολλά μπαρ και εστιατόρια για να περάσετε την ώρα σας.

.

Το ίδιο και η οδός Δημητρίου Γολέμη κοντά στο λιμάνι της Λευκάδας https://goo.gl/maps/LLuBC21zGoDvCeTf9 , ένας δρόμος γεμάτος εστιατόρια, καφετέριες και ψητοπωλεία.

.

Επιπλέον, μερικά μέρη παραδοσιακού πολιτισμού που πρέπει να επισκεφτείτε είναι τα εξής: 1) https://goo.gl/maps/nKEhFRy4iiFonvDr7 Μουσείο Φωνογράφου

2)https://goo.gl/maps/osLjC6xTS6j3bC9f6 Πολιτιστικό Κέντρο Λευκάδας με το Αρχαιολογικό Μουσείο

3)https://goo.gl/maps/EVF56WQuWkQYQftd8 Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας

4)https://goo.gl/maps/EyipfBnVcRidSDuR6 Ιερά Μονή Φανερωμένης

5)https://goo.gl/maps/BqsawnqGiK8qKgb86 Κάστρο Saint Maura

Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ποδήλατο ή σκούτερ https://petali-bicycle-store.negocio.site/?utm_source=gmb&utm_medium=σύνδεσμος παραπομπής για ενοικίαση ποδηλάτου.

Ένα ποδήλατο στην πόλη είναι πολύ χρήσιμο γιατί οι αποστάσεις είναι πολύ κοντινές και μπορείτε να πάτε στις όμορφες παραλίες της πόλης:

1)https://goo.gl/maps/g6cDrhvC3nnQRHBM7 Παραλία Άγιος Ιωάννης όπου μπορείτε επίσης να κάνετε Kitesurf αν είστε λάτρεις των θαλάσσιων σπορ

2)https://goo.gl/maps/TbR8c7XSbe9vX4Uc6 Παραλία Κάστρου

.

3)https://goo.gl/maps/KWwtxpZMp2kmYfMx8 Παραλία Γύρας

4)https://goo.gl/maps/wer4Bif9rqPpUvPC6 Ammo Glwssa Beach

We hope to have a perfect day in our city.

Κοινοποίηση
 • Advanced Search

  Guests
  Ενήλικες
  Ηλικίες 13 ετών και άνω
  0
  Παιδιά
  Ηλικίες 2 έως 12 ετών
  0
  Infants
  Κάτω των 2 ετών
  0
  Κλείσιμο
 • Contact – Christos Boursinos