Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης

κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε το ζουμ
Φόρτωση Χάρτη
Δεν βρήκαμε κανένα αποτέλεσμα
ανοίξτε το χάρτη
Guests
Ενήλικες
Ηλικίες 13 ετών και άνω
0
Παιδιά
Ηλικίες 2 έως 12 ετών
0
Infants
Κάτω των 2 ετών
0
Κλείσιμο

Private chef and cooking lessons

9 Φεβρουαρίου, 2024 από cboursinos

Τι καλύτερο από το να έχετε έναν επαγγελματία σεφ στη βίλα σας για να εξασφαλίσετε ότι θα χαλαρώσετε και θα χαλαρώσετε πλήρως κατά τη διάρκεια των διακοπών σας!

Οι συνεργάτες μας διαθέτουν μια ομάδα προσεκτικά επιλεγμένων ιδιωτικών σεφ, έτοιμων να ικανοποιήσουν κάθε γούστο, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα γευμάτων για τη διαμονή σας. Ο σεφ θα συνεργαστεί μαζί σας για να σχεδιάσει τα μενού, λαμβάνοντας υπόψη τυχόν ειδικές διατροφικές απαιτήσεις.

Οι σεφ θα μαγειρέψουν ό,τι ζητήσετε συγκεκριμένα ή μπορούν να σας προσφέρουν τα δικά τους μενού για να διαλέξετε – μπορείτε να συμβάλλετε όσο πολύ ή όσο λίγο θέλετε. Έχουν βρει τοπικούς παραγωγούς για να επιλέξουν τα καλύτερα προϊόντα της περιοχής και να τα συνδυάσουν για να δημιουργήσουν μόνο τα καλύτερα πιάτα, παραμένοντας πιστοί στην αποστολή μας να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αυθεντική εμπειρία. Ουράνιο φαγητό, που δημιουργείται από φρέσκα, βιώσιμα, βιολογικά γεύματα, λαχανικά και φρούτα σε συνδυασμό με τα καλύτερα εισαγόμενα μπαχαρικά και υλικά από όλη την Ελλάδα και τη Μεσόγειο.

  • Advanced Search

   Guests
   Ενήλικες
   Ηλικίες 13 ετών και άνω
   0
   Παιδιά
   Ηλικίες 2 έως 12 ετών
   0
   Infants
   Κάτω των 2 ετών
   0
   Κλείσιμο
  • Contact – Christos Boursinos