Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης

κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε το ζουμ
Φόρτωση Χάρτη
Δεν βρήκαμε κανένα αποτέλεσμα
ανοίξτε το χάρτη
Guests
Ενήλικες
Ηλικίες 13 ετών και άνω
0
Παιδιά
Ηλικίες 2 έως 12 ετών
0
Infants
Κάτω των 2 ετών
0
Κλείσιμο

Scooter and motorbike rental Services

9 Φεβρουαρίου, 2024 από cboursinos

Στόχος της εταιρείας μας είναι να παρέχει τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές στους πελάτες μας για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το αυτοκίνητο είναι πάντα απαραίτητο στο νησί της Λευκάδας , αλλά τι θα λέγατε να νοικιάσετε μια μοτοσικλέτα, ένα σκούτερ ή ακόμα και ένα τετράτροχο;

Λοιπόν αυτό θα είναι μια πολύ καλή επιλογή για εσάς με πολλούς τρόπους. Πρώτα απ’ όλα οι υπηρεσίες ενοικίασης της εταιρείας μας εγγυώνται την ασφάλειά σας , η οποία έρχεται πάντα πρώτη. Η οδήγηση μιας μοτοσικλέτας σας βοηθά να αποφύγετε την κίνηση και να βρείτε εύκολο πάρκινγκ, το οποίο δεν είναι τόσο αποτελεσματικό με ένα αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Επίσης η Λευκάδα έχει τόσα πολλά μέρη για να επισκεφθείτε, παραδοσιακά χωριά στα βουνά , αξιοθέατα όπως οι καταρράκτες , κρυφές παραλίες ή ακόμα και να κάνετε ολόκληρη την περιήγηση στο νησί με την ελευθερία της οδήγησης που θα την κάνει μια εμπειρία ζωής.

Η εταιρεία Lefkada BnB συνεργάζεται με τις καλύτερες υπηρεσίες ενοικίασης του νησιού έτσι ώστε να μπορείτε να νοικιάσετε μια μεγάλη ποικιλία από μοτοσικλέτες, quads και σκούτερ σε προσιτές τιμές .

Κορυφαία προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι να έχετε τις καλύτερες διακοπές για εσάς.

  • Advanced Search

   Guests
   Ενήλικες
   Ηλικίες 13 ετών και άνω
   0
   Παιδιά
   Ηλικίες 2 έως 12 ετών
   0
   Infants
   Κάτω των 2 ετών
   0
   Κλείσιμο
  • Contact – Christos Boursinos