Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης

κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε το ζουμ
Φόρτωση Χάρτη
Δεν βρήκαμε κανένα αποτέλεσμα
ανοίξτε το χάρτη
Guests
Ενήλικες
Ηλικίες 13 ετών και άνω
0
Παιδιά
Ηλικίες 2 έως 12 ετών
0
Infants
Κάτω των 2 ετών
0
Κλείσιμο

Pre Stocking Groceries

5 Φεβρουαρίου, 2024 από cboursinos

Ποιος θέλει να ξεκινήσει τις διακοπές του με ψώνια από το παντοπωλείο;

Αντί να πηγαίνετε κατευθείαν στο σούπερ μάρκετ κατά την άφιξη, σας προτείνουμε να εφοδιάσετε το ψυγείο και το ντουλάπι σας με όλες τις απαραίτητες προμήθειες, πριν καν φτάσετε στη βίλα!

Κάντε κράτηση για την ενοικίαση της βίλας διακοπών σας μαζί μας και θα σας στείλουμε μια λίστα με τα ψώνια. Η ομάδα μας θα αγοράσει τη λίστα παντοπωλείων που σας παρέχεται και θα σας την παραδώσει στη βίλα. Τα είδη θα αποσυσκευαστούν και θα τοποθετηθούν στο ψυγείο και τα ντουλάπια και έτσι όταν φτάσετε μπορείτε να απολαύσετε ένα φλιτζάνι τσάι ή ένα παγωμένο ποτήρι κρασί ξεκινώντας τις διακοπές σας με το σωστό τρόπο.

Για όσες βίλες διαθέτουν προσωπικό μάγειρα ή σεφ, τι καλύτερο από το να έχετε έτοιμο ένα σπιτικό γεύμα μετά από μια δροσιστική βουτιά στο νερό και κοκτέιλ στο ηλιοβασίλεμα. Συνιστούμε να παραγγείλετε εκ των προτέρων αρκετά τρόφιμα για να μπορέσετε να φάτε το γεύμα της άφιξής σας και το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα της επόμενης ημέρας. Στη συνέχεια, θα έχετε την ευκαιρία να καθίσετε με τον μάγειρα/σεφ σας για να καταστρώσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα γευμάτων για τη διάρκεια της διαμονής σας.

Translated with DeepL.com (free version)

  • Advanced Search

   Guests
   Ενήλικες
   Ηλικίες 13 ετών και άνω
   0
   Παιδιά
   Ηλικίες 2 έως 12 ετών
   0
   Infants
   Κάτω των 2 ετών
   0
   Κλείσιμο
  • Contact – Christos Boursinos