Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης

κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε το ζουμ
Φόρτωση Χάρτη
Δεν βρήκαμε κανένα αποτέλεσμα
ανοίξτε το χάρτη
Guests
Ενήλικες
Ηλικίες 13 ετών και άνω
0
Παιδιά
Ηλικίες 2 έως 12 ετών
0
Infants
Κάτω των 2 ετών
0
Κλείσιμο
Τα αποτελέσματα αναζήτησης
1 Νοεμβρίου, 2023

Νυδρί Λευκάδας , ένας ιδανικός προορισμός

Ένα πολύ ωραίο μέρος για να επισκεφθείτε κατά τις διακοπές σας στη Λευκάδα είναι το Νυδρί. Το Νυδρί διαθέτει ότι πιο κοσμοπολίτικο έχει να προσφέρει η Λευκάδα. Με νησιώτικη αύρα, άριστες τουριστικές υποδομές, νατουραλιστικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, είναι ένας από τους προορισμούς που έχει κάτι για όλους: για φανατικούς λάτρεις της παραλίας και των θαλάσσιων σπορ, για  πεζοπόρους και ποδηλάτες, αλλά και για τους λάτρεις της διασκέδασης καθώς και κομψά εστιατόρια.

Ο τόπος οφείλει μεγάλο μέρος της φήμης του στον εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση που αγόρασε το απέναντι νησάκι, τον Σκορπιό, το 1963, με διάσημα ονόματα της εποχής να παρακολουθούν τα θρυλικά πάρτι που έκανε στο ιδιωτικό του θέρετρο. Σύντομα, το Νυδρί μετατράπηκε από ένα ταπεινό ψαροχώρι σε <<must visit>> προορισμό , άρχισε να αναπτύσσεται ως τουριστικός προορισμός και, όπως ήταν αναμενόμενο, τράβηξε την παγκόσμια προσοχή. Σήμερα ο τόπος παραμένει ένας πολύ δημοφιλής προορισμός καθώς προσφέρει απλόχερα στους επισκέπτες του την τέλεια ισορροπία μεταξύ κορυφαίων ανέσεων, απλότητας και ομορφιάς.

Ο τόπος οφείλει μεγάλο μέρος της φήμης του στον εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση που αγόρασε το απέναντι νησάκι, τον Σκορπιό, το 1963, με διάσημα ονόματα της εποχής να συμμετέχουν στα θρυλικά πάρτι που έκανε στο ιδιωτικό του θέρετρο. Σύντομα, το Νυδρί μετατράπηκε από ένα ταπεινό ψαροχώρι σε προορισμό jet set, άρχισε να αναπτύσσεται ως τουριστικός προορισμός και, όπως ήταν αναμενόμενο, τράβηξε την παγκόσμια προσοχή. Σήμερα ο τόπος παραμένει ένας πολύ δημοφιλής προορισμός καθώς προσφέρει απλόχερα στους επισκέπτες του την τέλεια ισορροπία μεταξύ κορυφαίων ανέσεων, απλότητας και ομορφιάς.

Το καλοκαίρι, ο τόπος πλημμυρίζει από ζωή, με τον πολυσύχναστο παραλιακό δρόμο και το πανέμορφο καρτ ποστάλ λιμάνι με τους ψηλούς φοίνικες να αποτελούν το κατεξοχήν σημείο συνάντησης για τους ντόπιους και τους επισκέπτες του νησιού. Μια βόλτα εδώ προτείνεται ιδιαίτερα για τους νεοφερμένους προκειμένου να θαυμάσουν το ακατέργαστο, παραδεισένιο τοπίο, αλλά και για να βγάλουν φυσικά τις απαραίτητες φωτογραφίες. Παρακάτω θα δείτε τις καλύτερες δραστηριότητες  στο Νυδρί:

Ημερήσιες Κρουαζιέρες

:

2) Beach bars και θαλάσσια σπορ

3) εστιατόρια νυχτερινά κέντρα καφετέριες

Ιστορικά αξιοθέατα.

Καταράκτες

*Αρχαιολογικός χώρος Νυδρίου

Μαδούρη

*Εκκλησάκι Αγίας Κυριακής

Κοινοποίηση
  • Advanced Search

    Guests
    Ενήλικες
    Ηλικίες 13 ετών και άνω
    0
    Παιδιά
    Ηλικίες 2 έως 12 ετών
    0
    Infants
    Κάτω των 2 ετών
    0
    Κλείσιμο
  • Contact – Christos Boursinos